Portfolio

Κατασκευή Ιστοσελίδας – Nestmedia.gr

Η Nest Media είναι εταιρία παραγωγής και διαχείρισης digital content, η οποία εμπιστεύτηκε τη Nevma για τη κατασκευή της ιστοσελίδας της. Η δραστηριότητα της δεν περιορίζεται μόνο στη διαχείριση ψηφιακού περιεχομένου που παράγει η ίδια ή και άλλοι, αλλά και στη δημιουργία και διαχείριση νέων καινοτόμων εργαλείων για την παραγωγή ψηφιακού περιεχομένου. Η Nest Media δεν έχει ως στόχο την κατασκευή ιστοσελίδων απλά, θέλει κάθε έργο που αναλαμβάνει να είναι μοναδικό και να ξεχωρίζει και από την άποψη του σχεδιασμού αλλά ακόμα περισσότερο από τη πλευρά περιεχομένου.

Η Nevma ανέλαβε τη κατασκευή της ιστοσελίδας της Nest Media. Η δημιουργία της ιστοσελίδας nestmedia.gr έχει κάτι το ξεχωριστό. Δίνει τη δυνατότητα στον επισκέπτη να μάθει τα πάντα για τη Nest Media χωρίς να κουράσει, αφού όλη η πληροφορία είναι διαθέσιμη τη στιγμή που ο επισκέπτης ανοίγει το site. Το κείμενο έχει γραφτεί με τέτοιο τρόπο, που σε προδιαθέτει να το διαβάσεις από την αρχή μέχρι το τέλος ακόμα και αν δεν ήταν αυτός ο αρχικός σου σκοπός.

Φτιάχνουμε sites με περιεχόμενο. Δεν σχεδιάζουμε μόνο το design, δεν γράφουμε μόνο τον κώδικα…

Κατασκευή ιστοσελίδων - Nestmedia-Website-0Κατασκευή ιστοσελίδων - Nestmedia-Website-2Κατασκευή ιστοσελίδων - Nestmedia-Website-1

Project url: www.nestmedia.gr

Επιστροφή στο portfolio - κατασκευή ιστοσελίδων