Portfolio

Κατασκευή Ιστοσελίδας – Rdeco.gr

Η Rdeco εμφανίστηκε στο διαδίκτυο το 2007. Αντικείμενο του είναι η διακόσμηση και ο σχεδιασμός εσωτερικών χώρων αλλά και το design με την ευρύτερη έννοια. Η ενημέρωση του site γίνεται καθημερνά με στόχο την ενίσχυση των αναζητήσεων των αναγνωστών δίνοντας προτάσεις και λύσεις. Η Nevma ανέλαβε, για λογαριασμό της Nest Media, τη κατασκευή της ιστοσελίδας του Rdeco έχοντας υπόψη του τη καλλιτεχνική διάθεση που πρέπει να έχει όποιος ασχολείται με διακόσμηση και τις καλλιτεχνικές δημιουργίες.

Στην κατασκευή της ιστοσελίδας Rdeco.gr η Nevma χρησιμοποίησε μεγάλες εικόνες για μπορεί να διακρίνεται όλη η λεπτομέρεια στον ενδιαφερόμενο. Προσπάθησε όμως να δώσει και μια ζεστασιά μέσα από τις επιλογές χρωμάτων που έκανε ώστε η διαχειρίστρια του κα. Εύα Τοπαλίδου να το έχει σαν το δεύτερο σπίτι της και να μπορεί να υποδέχεται τους επισκέπτες της. Σύμφωνα με την ίδια:

Το όνειρο μου είναι να ζήσω μέσα στη μπλογκόσφαιρα για πολλά πολλά χρόνια ακόμα και φυσικά να μου κάνεις παρέα

Κατασκευή ιστοσελίδων - rdeco-Website-0Κατασκευή ιστοσελίδων - rdeco-Website-1Κατασκευή ιστοσελίδων - rdeco-Website-4Κατασκευή ιστοσελίδων - rdeco-Website-3Κατασκευή ιστοσελίδων - rdeco-Website-2

Project url: www.rdeco.gr

Επιστροφή στο portfolio - κατασκευή ιστοσελίδων