Portfolio

Κατασκευή Ιστοσελίδας – Roote.gr

Η ιστοσελίδα Roote.gr έχει σαν βασικό της άξονα το χρηματιστήριο. Κάνει συχνές ανακοινώσεις που βοηθούν στο κερδοφόρο trading και προτείνει χρηματιστηριακές επιλογές, για τα χρηματιστήρια Ελλάδας, Ευρώπης και Αμερικής. Η Nevma σχεδίασε και ολοκλήρωσε την ανάπτυξη με τρόπο τέτοιο ώστε να μπορεί να ανανεώνεται τουλάχιστον 3 φορές τη μέρα ενώ δίνεται η δυνατότητα ενημέρωσης με SMS και emails για νέα σήματα.

Η ιστοσελίδα έχει χαρακτήρα ενημερωτικό και λειτουργεί μέσα σύστημα συνδρομών με διαφορετικά επίπεδα πρόσβασης. Στην ενότητα Trading Corner, που παρέχεται δωρεάν, δημοσιεύονται δείγματα εργασίας του Roote αλλά και νέα από τα χρηματιστήρια υψηλού ενδιαφέροντος. Οι συνδρομητικές υπηρεσίες του, αφορούν ατομικές αναλύσεις των επισκεπτών,προτάσεις επενδυτικών επιλογών από τις αμερικάνικες χρηματαγορές  αλλά και μεγάλες εβδομαδιαίες παρουσιάσεις με μεσοπρόθεσμες και μακροπρόθεσμες αναλύσεις αλλά και καθημερινές.

Κατασκευή ιστοσελίδων - roote-Website-0Κατασκευή ιστοσελίδων - roote-Website-6Κατασκευή ιστοσελίδων - roote-Website-5Κατασκευή ιστοσελίδων - roote-Website-4Κατασκευή ιστοσελίδων - roote-Website-3Κατασκευή ιστοσελίδων - roote-Website-2Κατασκευή ιστοσελίδων - roote-Website-1

Project url: www.roote.gr

Επιστροφή στο portfolio - κατασκευή ιστοσελίδων