Portfolio

Κατασκευή Ιστοσελίδας – Smellslikefashion.com

Η Nevma για λογαριασμό της Nest Media ολοκλήρωσε τη κατασκευή της ιστοσελίδας smellslikefashion.com. Η Αλεξία Σακελαρίου θέλησε να μετατρέψει και να ανακατασκευάσει το blog της και ζήτησε τη βοήθεια μας. Με την κατασκευή της ιστοσελίδας smellslikefashion.com από τη Nevma μπορεί πλέον να μοιράζεται τις ιδέες της δικαιώνοντας τον τίτλο της fashion blogger.

Για τα νέα fashion trends, fashion shows και events καθώς και ιδέες και λύσεις για συνδυασμούς χρωμάτων και prints που μας ενδιαφέρουν, φροντίζει να μας ενημερώσει και να μας βοηθήσει η Αλεξία Σακελαρίου. Η ύπαρξη εικόνων μεγάλης ανάλυσης μας διευκολύνει να μη χάσουμε τη παραμικρή λεπτομέρεια ενώ η δυνατότητα σχολίων σε κάθε άρθρο δεν αφήνει περιθώρια σε απορίες αφού η ίδια η Αλεξία είναι πρόθυμη να απαντήσει σε ότι ρωτήσουμε.

Κατασκευή ιστοσελίδων - smellslikefashion-Website-0Κατασκευή ιστοσελίδων - smellslikefashion-Website-4Κατασκευή ιστοσελίδων - smellslikefashion-Website-3Κατασκευή ιστοσελίδων - smellslikefashion-Website-2Κατασκευή ιστοσελίδων - smellslikefashion-Website-1
Επιστροφή στο portfolio - κατασκευή ιστοσελίδων