Portfolio

Κατασκευή NewsLetter για την Fox International Channels Greece

Η Nevma ανέλαβε το σχεδιασμό και τη κατασκευή του μηνιαίου newsletter της Fox International Channels Greece, για τα κανάλια FOX και FOXlife. Τα FOX και FOX Life διαθέτουν σειρές διεθνούς παραγωγής από Αμερική και Ευρώπη όπως The Walking Dead, Homeland, Grey’s Anatomy, American Horror Story, Glee και πολλές άλλες.

H διανομή των newsletters, που σχεδίασε και ανέπτυξε η Nevma για τη Fox International Channels Greece, γίνεται μέσα από ένα εξειδικευμένο σύστημα αποστολής, που επιτρέπει την παρακολούθηση στατιστικών επιτυχίας της εκάστοτε καμπάνιας όπως:

  • επιτυχής παραλαβή
  • clicks σε συγκεκριμένα links του newsletter
  • διαγραφή κάποιου παραλήπτη από τη λίστα παραληπτών
  • χαρακτηρισμός του newsletter ως spam από κάποιον παραλήπτη

Το newsletter έχει κατασκευαστεί με τον καλύτερο δυνατό τεχνικά τρόπο ώστε να εμφανίζεται όσο πιο πλήρες γίνεται σε όλους τα προγράμματα ανάγνωσης emails, ελαχιστοποιώντας ταυτόχρονα τις πιθανότητες να σημειωθεί εκ των προτέρων ως ενοχλητική αλληλογραφία (spam).

Κατασκευή ιστοσελίδων - fox-newsletter-0Κατασκευή ιστοσελίδων - fox-newsletter-4Κατασκευή ιστοσελίδων - fox-newsletter-3Κατασκευή ιστοσελίδων - fox-newsletter-2Κατασκευή ιστοσελίδων - fox-newsletter-1

Project url:

Επιστροφή στο portfolio - κατασκευή ιστοσελίδων