Portfolio

Σχεδιασμός και Κατασκευή Ιστοσελίδας – Logitel

Η ιστοσελίδα της Logitel αποτέλεσε εξ’ αρχής την ιδανική πρόκληση για εμάς. Το web site έπρεπε να καλύπτει ένα ευρύ φάσμα αναγκών της εταιρείας, όπως η ανάδειξη και παρουσίαση του τεράστιου προϊόντικού της καταλόγου, η διατήρηση του περιεχομένου σε δύο γλώσσες συγχρονισμένα, η προσαρμογή της εμφάνισης στις διαφορετικές ανάγκες κάθε περιοχής του web site και η συνεχής ανανέωση του περιεχομένου από μη-ειδικευμένο προσωπικό.

Η διαχείριση του περιεχομένου γίνεται από CMS ανοιχτού κώδικα τελευταίας γενιάς, με ειδικές προβλέψεις για τις ανάγκες των προϊόντων και έμφαση στην ευχρηστία και την ταχύτητα.

Το design έγινε με γνώμονα τη νέα εταιρική ταυτότητα της εταιρείας που σχεδιάστηκε επίσης από εμάς.

Με αυτά τα χαρακτηριστικά και ακόμη περισσότερα να αναπτύσσονται συνεχώς, όπως το σύστημα knowledgebase για την περιοχή της τεχνικής υποστήριξης, η νέα ιστοσελίδα της Logitel είναι ένα χαρακτηριστικό δείγμα της υψηλής ποιότητας υπηρεσιών που προσφέρουμε στους πελάτες μας.

Κατασκευή ιστοσελίδων - Logitel Website Featured ImageΚατασκευή ιστοσελίδων - Logitel Website Screenshot 9Κατασκευή ιστοσελίδων - Logitel Website Screenshot 8Κατασκευή ιστοσελίδων - Logitel Website Screenshot 7Κατασκευή ιστοσελίδων - Logitel Website Screenshot 6Κατασκευή ιστοσελίδων - Logitel Website Screenshot 5Κατασκευή ιστοσελίδων - Logitel Website Screenshot 4Κατασκευή ιστοσελίδων - Logitel Website Screenshot 3Κατασκευή ιστοσελίδων - Logitel Website Screenshot 2Κατασκευή ιστοσελίδων - Logitel Website Screenshot 1

Project url: www.logitel.gr

Επιστροφή στο portfolio - κατασκευή ιστοσελίδων