Portfolio

Σχεδιασμός και Κατασκευή Ιστοσελίδας – ΒΙΟΤΥΡ ΑΕΒΕ

Η ΒΙΟΤΥΡ ΑΕΒΕ είναι μια εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο της εμπορίας και διανομής τυροκομικών προϊόντων.

Το Web Site

Αναλάβαμε τον πλήρη ανασχεδιασμό και την ανανέωση της ιστοσελίδας της ΒΙΟΤΥΡ ΑΕΒΕ. Η προηγούμενη ιστοσελίδα ήταν παρωχημένη σε αισθητική, ελλιπής σε περιεχόμενο και δυσλειτουργική ως προς τη διαχείρισή της.

Ο ανασχεδιασμός μιας ιστοσελίδας οφείλει να εκσυγχρονίζει την διαδικτυακή εικόνα μιας εταιρείας χωρίς, όμως, να σπάει τους δεσμούς με το παρελθόν της

Ο Ανασχεδιασμός

Κάθε λεπτομέρεια της ιστοσελίδας σχεδιάστηκε από το μηδέν με σκοπό να δημιουργηθεί η αίσθηση μιας σύγχρονης ιστοσελίδας, αντάξιας μιας σύγχρονης και δραστήριας εταιρείας. Η νέα εικόνα της ιστοσελίδας της ΒΙΟΤΥΡ ΑΕΒΕ είναι φρέσκια και ανταποκρίνεται σε όλες τις απαιτήσεις του μοντέρνου web design.

Με ένα CMS (content management system) μπορείτε να διαχειρίζεστε εύκολα το περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας και, μάλιστα, σε πολλές γλώσσες ταυτόχρονα

Το CMS

Η ιστοσελίδα της ΒΙΟΤΥΡ ΑΕΒΕ είναι εκτεταμένη, καθώς καλύπτει όλη τη γκάμα των προϊόντων που η εταιρεία εμπορεύεται και, μάλιστα, σε δύο γλώσσες.

Για το λόγο αυτό η ανάγκη να αναπτυχθεί η ιστοσελίδα βασισμένη πάνω σε ένα σύστημα διαχείρισης περιεχομένου (content management system – CMS) ήταν επιτακτική. Το CMS που επιλέχθηκε είναι το Joomla, ένα CMS που προτιμάται από χιλιάδες developers σε όλο τον κόσμο για διαρκή επιτυχημένη του παρουσία στο χώρο της ανάπτυξης web sites.

Έτσι, η εταιρεία έχει πλέον τη δυνατότητα να επεξεργάζεται το περιεχόμενο της ιστοσελίδας της σε δύο γλώσσες, εύκολα, γρήγορα και χωρίς τη μεσολάβηση προσώπων με τεχνικές γνώσεις.

Κατασκευή ιστοσελίδων - ΒΙΟΤΥΡ Web Site - Featured ImageΚατασκευή ιστοσελίδων - ΒΙΟΤΥΡ Web Site – Preview Image 3Κατασκευή ιστοσελίδων - ΒΙΟΤΥΡ Web Site – Preview Image 2Κατασκευή ιστοσελίδων - ΒΙΟΤΥΡ Web Site – Preview Image 1

Project url: www.viotyr.gr

Επιστροφή στο portfolio - κατασκευή ιστοσελίδων