Portfolio

Σχεδιασμός και Κατασκευή Blog – Θοδωρής Γεωργακόπουλος

Ο Θοδωρής Γεωργακόπουλος είναι ο εμπνευστής των monoblogs. Είναι ένας δημοσιογράφος που δεν ξέρει τι να πρωτοκάνει τον όγκο των πληροφοριών που συλλέγει ή επιθυμεί να συλλέξει. Έτσι προέκυψε η monoblog-ιδέα.

Διατηρεί απόλυτη επαφή με την πραγματικότητα με το δικό του ιδιαίτερο τρόπο γραφής. Τον γνωρίζουμε καθημερινά όλο και περισσότερο μέσα από το blog www.georgakopoulos.org που σχεδιάσαμε για εκείνον.

Βασικό του μέλημα, να έχει χώρο γραφής για να μοιράζεται κάθε πληροφορία με τους «φιλοξενούμενούς» του. Στα μέτρα αυτά κατασκευάσαμε όλες τις σελίδες: 75% χώρος για αρθρογραφία και ό, τι απομένει στήλη προτάσεων, τρόποι επικοινωνίας, διαφήμιση.

Όλο το περιεχόμενο γίνεται εύκολα διαχειρίσιμο μέσω του Content Management System – CMS του wordpress επιτρέποντας παράλληλα την εισαγωγή και επεξεργασία πολυμεσικών αρχείων (φωτογραφίες, μουσική, βίντεο) χωρίς κανέναν περιορισμό.

Κατασκευή ιστοσελίδων - Θοδωρής Γεωργακόπουλος Blog - Featured ImageΚατασκευή ιστοσελίδων - Θοδωρής Γεωργακόπουλος Blog – Preview Image

Project url: www.georgakopoulos.org

Επιστροφή στο portfolio - κατασκευή ιστοσελίδων